Tänään

Tämän päivän Lamella-parkettituotteet valmistetaan ainoastaan alan parhaissa tehtaissa ja vain sertifioidusta puusta. Näin takaamme Lamella-tuotemerkin alla olevien parkettien ensiluokkaisen laadun. Parhaan laadun lisäksi kokemuksemme sekä yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kanssa varmistaa kuosien ajanmukaisuuden.

Lamella Woodline parketit valmistetaan ensiluokkaisesta sekä sertifioidusta puusta. Nämä eksoottiset puulajit saadaan viljellyistä metsistä, joista valmistaja käy valitsemassa parhaat rungot parketin valmistukseen. Tietotaito on alun perin kotimaisten alan toimijoiden ansiota, sillä jo useita vuosikymmeniä sitten suomalaiset metsä-alan ammattilaiset ovat vieneet metsänhoito-oppia suoraan viljelijöille. Myös raaka-aineen käyttö on erityisen tehokasta, sillä käytännössä koko puumateriaali käytetään ympäristöä vaalien hyväksi.

Lamella-tuoteperheeseen kuuluu nykyään myös laminaatit. Kuten parketit, myös laminaatit valmistetaan puusta. Lamella-laminaatit valmistetaan huippuvalmistajalla Euroopassa, kuitenkin suomalaisen designin mukaisesti. Lamella-laminaatit ovat tänä päivänä alan tunnettu ja merkittävä tuoteperhe.

Lamella laminaatti-tuoteperhe sai korkeimman rakennusmateriaali päästöluokituksen M1.

Uusimpana Lamella tuoteperheeseen on tullut markkinoilla erinomaisesti vastaanotetut Lamella Vinyylilankut joita RTV valmistuttaa Suomalaiseen makuun sopiviksi. Tämä uusi tuote näyttää aidolta puulta, ja on kestävä käytössä niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Vinyylilankun hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös helppo asennus, lämmin pinta jalalle sekä helppohoitoisuus, ei ihme että se on saanut kuluttajien suosion.